mandag 9. april 2012

Vet du hva som er i solkremen din?

Få ting i livet er så fantastisk som den første vårsolen. Husk bare solkremen slik at du kan nyte solen uten å brenne deg.


7.april ble det publisert en artikkel i VG om hva som var verst av sola eller solkremen. Den handler hvor viktig det er å beskytte seg mot sola, men at det også er viktig å vite hva solkremen du bruker inneholder. Solkremen man bruker kan inneholde kjemikaler som kan være helseskadelige. Så det er viktig å vite hva solkremen inneholder, og det kan man sjekke i ingredienslisten. Det som står først i en ingrediensliste - er det som det er mest av i produktet. I svært mange kremer står det aqua først.


Forever Living Products er verdens største dyrker, produsent og distributør av aloe vera. Alle produktene våre er basert på økologisk dyrket kvalitets aloe vera og vi har aloe vera som hovedingrediens i alle produktene våre, med få unntak. Aloe vera absorberes raskt inn i huden, tilfører fuktighet og gir næring. Jeg vil derfor slå et slag for solkremen vår, samt verdens beste after sun.


Aloe Sunscreen er en skånsom og effektiv sollotion. Den inneholder stabilisert aloe vera gel og pleiende E-vitamin, og passer derfor også perfekt til ansiktet. Den er vannfast og beskytter mot solstrålene selv etter man har vært ute i vannet i 40 minutter. Aloe Sunscreen med solfaktor 30 beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Jeg virkelig elsker denne solkremen!


Vil også skryte litt av Aloe Vera Gelly som er helt ren aloe vera gel på tube. Dette er universalproduktet vårt, og passer perfekt etter soling. Jeg selv synes aloe vera virker avkjølende på huden, samt kløestillende. 




Jeg er selvstendig forhandler av Forever Living Products. Ta kontakt hvis du er interessert i produkter - alle produkter har en 90 dagers fornøydhetsgaranti.





Takket være denne fuktighetsgivende

solkremen med Aloe vera kan du nå nyte enda mer av sommeren

utendørs og ta godt vare på deg selv og familien.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar